Koulun väki

YHDISTYS

Suomi-koulua pitää yllä L’Ecole finlandaise de Paris -niminen rekisteröity yhdistys, jonka jäseniä ovat lukuvuosimaksun maksaneet oppilaiden vanhemmat.

Vanhempien toivotaan osallistuvan aktiivisesti yhdistyksen toimintaan, esimerkiksi koulun yhteisten joulu- ja kevätjuhlien järjestämiseen. Lisäksi heillä on velvollisuus osallistua kerran vuodessa järjestettävään yleiskokoukseen ja luokittain järjestettäviin vanhempainkokouksiin, jotka pidetään yleensä samassa yhteydessä yleiskokouksen kanssa. Yleiskokouksessa vanhemmat voivat mm. asettua ehdolle koulun hallituksen eri tehtäviin ja äänestää hallituksen kokoonpanosta sekä keskustella ja äänestää muista lastensa koulunkäyntiä koskevista tärkeistä asioista.

JOHTOKUNTA, HALLITUS JA OPETTAJAT

Koulun päivittäisestä toiminnasta vastaa johtokunta, jonka jäseniä ovat opettajat ja yleiskokouksessa valitut hallituksen jäsenet. Johtokunnan kokouksiin osallistuu lisäksi kaksi yleiskokouksessa valittua vanhempainedustajaa sekä tarvittaessa juhlavastaava, joka huolehtii joulu- ja kevätjuhlien järjestelyistä.

Tällä hetkellä hallitukseen kuuluvat:

Puheenjohtaja: Laura Tanttu-Moine, pariisinsuomikoulu [at] windowslive [piste] com
Sihteeri: Hanna Eskelinen
Rahastonhoitaja: Juho Lipponen

Opettajat ovat:

Vuokko Ogliastri (Puput 3–4-vuotiaat)
Sannilotta Leime (Kisut 4–5-vuotiaat)
Laura Tanttu-Moine  (Oravat 5–7-vuotiaat)
Päivi Kauppila (Ilvekset 6–8-vuotiaat)
Pia Ory  (Ketut 7–9-vuotiaat)
Hanna Eskelinen (Norpat 10–15-vuotiaat)
Elisa Morange (Peipposet 6–10-vuotiaat)
Erja Alterio (Lukiolaiset)

HUOM! Yllämainitut ikäryhmät ovat vain suuntaa-antavia.

 

Mainokset