h1

Jäniksen ja vangin suuri matka [lukupiiri]

Jyrki Kiiskinen : Jäniksen ja vangin suuri matka

Mainokset

3 kommenttia

 1. Jäniksen ja Vangin suuri matka -kirja oli aivan liian pitkä (95 sivua). Saman tarinan olisi saanut tiivistettyä ytimekkäämmäksi ja myös luettavuutta olisi voinut parantaa.

  ”Tarinat olivat hauskoja, harakka ei ollut kiva. Kuvat olivat hassuja ja jotkut olivat ihmeellisiä. Jotkut sanat olivat vähän vaikeita ja niitä ei hirveästi ymmärtänyt. Jokainen pieni tarina päättyi kivasti ja sitten jotkut olivat aika hassuja juttuja.”


 2. ”21 pitkää tarinaa, joista joku oli kiva. Joku ei. Vähän vaikea ja siksi jossain jutussa en ymmärtänyt mitään ja enkä jaksanut enää kuunnella. Värikuvat kivempia kuin mustat jotka ei tekee hienoa.”


 3. Jäniksen ja vangin suuri matka oli kiva kirja. Mä tykkäsin kun kilpikonna oli rakastunut pesukarhuun ja tykkäsin myös villakoirasta, kun se puhui hassusti. Vangista ja jäniksestä tuli hyviä ystäviä. Kirja oli jännittävä, hauska, ja kiva. Minä tykkäsin kun eläimet tanssivat, ja sitten vankia ja jänistä kutitti joka paikkaan.

  Saana 7 v

  Äidin mielestä kirja oli myös hauska, ja viihdyin itsekkin sitä lukiessa. Tarinat olivat sopivan lyhyitä ja luimme niitä muutaman peräkkäin iltasatuina. Kirjassa oli jotain vitsikästä ja ainakin osa tarinoista antoi jotain pientä ”ajattelemisen aihetta” tai pienen ”opetuksen”. Kuitenkaan olematta liian jyrkkä tai teennäinen. Mielestäni kirja oli mukavin tähän asti lukemistani kirjapiirin kirjoista, ja voisin hankkia kotiinkin jonkun tästä kirjasarjasta.

  PiaVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s