h1

Soivan Sammakon vierailu Suomi-koulussa 12.10.2016

lokakuu 23, 2016

Keskiviikkona 12.10.16 Soiva Sammakko vieraili Suomi-koulussa. Koko koulu kokoontui kerrankin yhteen kun Arbalèten oppilaat pääsivät myös katsomaan nukketeatteriesitystä Rollinin koululle. Isoista oli hauskaa vierailla vanhassa tutussa koulussa. ”Soiva Sammakko ja merkillinen muukalainen”  oli esitys joka sopi sekä pienille että vähän isommillekin, se piti kaikkia tiiviisti tarinassa mukana. Taisi olla teatterin taikaa kun lapset istuivat hipihiljaa kuin lumouksen vallassa katsellen Soivan sammakon ja muitten eläinten touhuja ja tutustumista outoon muukalaiseen joka ei sitten niin outo ollutkaan, ei ainakaan mikään pelottava avaruusolio… Kaikki myös osallistuivat reippaasti esitykseen silloin kun pyydettiin.

Esityksen jälkeen oli välipalan aika aurinkoisella pihalla. Sitten isoimmat oppilaat tekivät yhdessä improvisaatioharjoituksia , ja pienimmät piirsivät kuvia sammakoista ja muista eläimistä esityksen inspiroimina.

Soiva Sammakko toi hauskaa vaihtelua Suomi-koulun syksyyn ja esiintyjätkin vaikuttivat tyytyväisiltä pieneen  pariisilaiseen yleisöön. image
imageimage image imageimage imageimageimage imageimage image image image image image image

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s