h1

Jalalla koreasti Arbalèten tyyliin

huhtikuu 14, 2016

Tällä viikolla oli Arbalèten oppilaiden vuoro nauttia musiikin ja liikunnan iloista tanssija Tuomas Lahden seurassa. Tässä kuvia alkulämmitelyistä loppurentoutukseen. Vauhtia ja riemua riitti! Suuret kiitokset Tuomakselle myös Arbalèten oppilailta ja opettajilta.

Aluksi kävimme läpi kehonosat ja hieroimme ne samalla lämpimiksi ennen tanssin alkua. Sen jälkeen kirjoitimme nimiämme nenillä, takapuolilla, polvilla - isoilla ja pienillä kirjaimilla, nopeasti ja hitaasti. Silä aikaa kun toiset kirjoittivat, toiset miettivät, millaisia ihmisiä heidän liikkeistään tuli mieleen.

Aluksi kävimme läpi kehonosat ja hieroimme ne samalla lämpimiksi ennen tanssin alkua. Sen jälkeen kirjoitimme nimiämme nenillä, takapuolilla, polvilla – isoilla ja pienillä kirjaimilla, nopeasti ja hitaasti. Silä aikaa kun toiset kirjoittivat, toiset miettivät, millaisia ihmisiä heidän liikkeistään tuli mieleen.

alku2

tanssi3

Sitten tanssittiin – nopeasti ja hitaasti, isoilla ja pienillä liikkeillä, maantasalla ja korkealla, musiikin kanssa ja ilman.

tanssia2 tanssia

Ja lopuksi rentoutettiin kaikki lihakset ja muisteltiin, millä kaikilla tavoilla kehoa oli juuri liikuteltu.

Ja lopuksi rentoutettiin kaikki lihakset ja muisteltiin, millä kaikilla tavoilla kehoa oli juuri liikuteltu.

 

Tanssin jälkeen jatkettiin vielä liikuntaa ulkoleikkien parissa koko koulun voimin. Pelasimme polttopalloa ja pyykkipojannappausta. Jokainen sai taatusti juosta tarpeeksi ja on ainakin meidän puolestamme ansainnut oikein rentouttavan ja aurinkoisen kevätloman ;). Tavataan taas keskiviikkona 4. toukokuuta!

polttopalloa pyykkipoika

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s