h1

Joulun juhlaa

joulukuu 17, 2015

Eilen juhlittiin joulua Suomi-koulun perinteisin menoin. Juhlapaikkana oli tutusti Foyer de Grenelle.

Joulujuhlan ohjelmassa oli oppilaiden esitysten lisäksi yhteislaulua, kirpparia, arvontaa sekä tietysti herkkuja ja iloista seurustelua. Iltapäivän kiistaton kunniavieras oli tietenkin Joulupukki.

Suomi-koulun väki kiittää kaikkia juhlaan ja sen järjestämiseen osallistuneita – ilman teitä ei olisi juhliakaan! Erityiskiitokset juhlavastaavallemme Minna Nikkolalle, joka ilahdutti meitä tänä vuonna sekä tarjoilupöydän takana että esiintymislavalla soittaessaan iki-ihanan ”Lumiukko” -elokuvan teemalaulun.

Kiitämme lämpimästi myös tämän vuoden joulujuhlakutsun tekijöitä, graafikoita Katariina Lambergia ja Anna Ahosta (www.ahonenandlamberg.com).

Kiitämme arpajaisten palkintojen lahjoittajia, erityisesti Riina Vuoristoa, jonka Finlange-putiikin pehmoiset paketit ovat ilahduttaneet arpaonnekkaita jo muutaman vuoden ajan. Pohjoismaiseen, iloiseen lastenmuotiin voi käydä tutustumassa Riinan putiikissa, 7 Place de Silly 92210 Saint Cloud  tai tilata tuotteita nettikaupasta (www.finlange.fr).

Ja koska tuhannetkaan sanat eivät riitä kuvaamaan juhlatunnelmia…

valmistelut

Ennen juhlan alkua on paljon tehtävää… Hanna-Marin yhden naisen show sai vahvistusta paikalle saapuneista lapsista mikrofonien ja akustiikan testaukseen. Päivi huolehti triangelien virityksestä lasten esityksiä varten.

page

Juhlatila sai täytettä penkeistä, koristeista, ja täyttyi pian yleisöstäkin. Vanhempien jutustellessa ja tutkiessa kirpparin kirjapöytää kenraaliharjoittelivat oppilaat esityksiään.

P1150788

Juhla alkoi koulun puheenjohtajan, Laura Tanttu-Moinen tervetuliaissanoilla ja yhteislaululla.

 

rollinin esitys

rollinin esitys 2

Juhlaohjelman avasivat Puput, Kisut ja Oravat yhteislauluesityksillään.

 

ilvekset

Ilvekset.

koppelot

Koppelot.

norpat

norpat 2

Norpat.

joulupukki

Koko juhlaväen yhteislaulun jälkeen juhliin saapui odotettu ”yllätysvieras” kaukaa Korvatunturilta. Joulupukin jutusteluun kommentoitiin ja kysymyksiin vastattiin jopa innokkaammin kuin koulutunneilla opettajille  ;).

joulupukki 2

Oppilaat pääsivät Joulupukin juttusille luokka kerrallaan, ja jokainen sai mukaansa pienen lahjan pohjoisesta.

joulupukki 3

joulupukki 4

joulupukki 5

 

muut

Tänä vuonna Minna avasi – toivottavasti tulevinakin vuosina menestyksekkään –  ”Estradi avoimeksi vanhemmillekin” -trendin. Lasten Sibelius-aiheiset maalaukset koristivat esiintymislavaa, kirppiksellä kierrätettiin lukemista, katseltavaa ja pelejä ja lopuksi arvottiin kivoja palkintoja innokkaiden onnetarten avustuksella.

Suomi-koulun väki toivottaa kaikille oppilaille, vanhemmille ja muille koulun toimintaan osallistuneille oikein hyvää, rentouttavaa, rauhallista, iloista ja herkullista joulua!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s