h1

Kiitos kannatuksesta !

marraskuu 12, 2013

Topi Lehtipuun aloitteesta järjestetty varainkeruukonsertti Suomi-koulun hyväksi viime perjantaina oli mahtava elämys. Karismaattisen Topin lisäksi konsertissa esiintyivät upea Andrea HILL, tanssitaituri Tuomas LAHTI sekä säestäjinä pianisti Emmanuel OLIVIER ja kitaristi-luutisti Christian RIVET. Konsertissa  kuultiin mm. Monteverdin, Debussyn, Dowlondin ja Sibeliuksen kohtalokkaita ja tunteikkaita rakkauden sävelmiä.

Tunnelmallista konserttia oli seuraamassa runsaasti musiikin ja Suomi-koulun ystäviä.

Konsertti järjestettiin Suomi Instituutin uudistuneissa tiloissa Pariisin keskustassa. Suomi Instituutti tuki konserttia antamalla tilat veloituksetta käyttöömme.

Konsertin tulot käytetään kokonaisuudessaan koulun oppilaiden hyväksi mm. draama-opetuksen järjestämiseen. Koulu on saanut tarjouksen ulkopuolisesta draama- ja ilmaisutaito-opetuksesta, joka voidaan nyt toteuttaa konsertin tuoton avulla. Osa tuotoista käytetään myös ensi kevään kevätjuhlaan, sillä tänä vuonna koulun perinteiset joulujuhlat jäävät väliin. Jokainen luokka toki juhlii joulua luokassaan, mutta koko koulun ja vanhempien yhteisten joulujuhlien järjestäminen on tänä vuonna mahdotonta tila- ja järjestelyongelmien vuoksi.

Pariisin Suomi-koulu kiittää lämpimästi esiintyjiä, järjestäjiä ja yleisöä hienon tapahtuman toteutumisesta.

roses-sombres

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s