h1

Lukuvuosimaksun aika

lokakuu 3, 2011

Koulua on nyt käyty kaksi kertaa ja on lukuvuosimaksun maksamisen aika.

Huomioittehan, että jo maksettu ilmoittautumismaksu 30 euroa/oppilas vähennetään lopullisesta lukuvuosimaksusta, eli yhdeltä lapselta (130-30) maksettavaa jää 100 euroa jne. Shekkiin saajaksi L’école finlandaise de Paris tai käteismaksu. Jos maksajalla on eri sukunimi, kuin lapsella, niin laitattehan maksun mukana viestin, josta käy selkeästi ilmi, ketä/keitä maksu koskee. Kaikkiin käteismaksuihin tulee liittää mukaan viesti, ketä/keitä maksu koskee. Maksukuoret pyritään keräämään jo ennen koulun alkua portin ulkopuolella, että lapset pääsevät rauhassa sisään kouluun portin avauduttua.

Tässä vielä kertauksena hinnasto:

LUKUVUOSIMAKSUT
1 lapsi/perhe 130 €
2 lasta/perhe 240 €
3 lasta/perhe 270 €
4 lasta/perhe 320 €

Maksuaikaa on kaksi seuraavaa koulukertaa.

Poikkeavissa maksujärjestelyissä pyydetään ottamaan yhteyttä koulun johtajaan tai rahastonhoitajaan (ks yhteystiedot, sivun alareunassa).

Samalla muistutamme kaikkia vanhempia, että lapset tulee hakea Suomi-koulusta TÄSMÄLLISESTI klo 16.15.

Mainokset

2 kommenttia

  1. Hei vaan kaikki!
    Nyt olisi meidän César siinä iässä (15 v) että alkaa tarvita preppausta ylioppilaskokeeseen. Toivottavasti paikka tällä kertaa järjestyy, koska Nilsille ei ollut tilaa ja hän joutui preppaamaan omatoimisesti. César harrastaa Suomenkieltä melko aktiivisesti ja olisi varmasti motivoitunut oppilas.
    Johan ja Sari ovat olleet aikoinaan Erjan prepattavana ja onnistuivatkin aika hyvin. Kaikki neljä lasta ovat olleet pieninä tässä keskiviikkokoulussa ja olen ollut koulun puheenjohtajanakin pari vuotta v.1988 tienoilla, joten meillä on Suomi-koulusta todella pitkät perinteet.
    Terveisin Sinikka Ropponen-Brunel
    06 08 18 30 65


  2. Ps ehkä viesti olisi pitänyt lähettää Päiville tai Erjalle suoraan, mutta en löytänyt tästä sellaista painiketta… joten korjannette virheen, kiitos!Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s