h1

Kevätjuhla Suomi-koulussa

kesäkuu 14, 2011

Pariisin Suomi-koulun kevätjuhlaa vietetään keskiviikkona 15.6. klo 14-16.30. Avaamme portit tuttuun tapaan klo 13.45 ja opettajat ottavat oppilaansa luokittain yläkertaan varttitunniksi harjoittelemaan. Tänä aikana juhlasalissa on kirpputori. Juhla alkaa klo 14. On tärkeää että kaikki ovat ajoissa paikalla, jotta lapset ehtivät harjoitella esityksiään ja kokoontua hetkeksi luokkaan oman ryhmän kanssa lukuvuotta lopettamaan.

Perinteiseen tapaan juhlassa on oppilasesityksiä ja yhteislauluja. Annattehan kaikille esiintyjille esiintymisrauhan ja maltatte istua aloillanne juhlan loppuun saakka! Juhlassa jaetaan käsiohjelma, jossa yhteislauluna laulettavien Suvivirren ja ”Koska meitä käsketään” –laulun sanat. Juhlan juontajina toimii kaksi Koppelo-ryhmän oppilasta.

Tuttuun tapaan juhlan yhteydessä myydään arpoja, joiden tuotto menee oppimateriaalihankintoihin, kuten myös kirpputorimyynnistä saadut tulot. Kirpputoriostokset ja arvat voi maksaa joko käteisellä tai koululle osoitetulla shekillä. Koppeloiden ryhmä on toimittanut kevään aikana ”Kevät-Koppis” -lehden jota he myyvät halukkaille  juhlassa. Lehden hinta on 5 euroa. Koppelo-ryhmän oppilaat saavat itselleen yhden lehden ilmaiseksi.

Suomi-koulun lukuvuosi päättyy kevätjuhlaan. Seuraavan kerran koulua on keskiviikkona 21.9.  Juhlasalissa on esillä listat, joista näkee missä ryhmässä ja kenen opettajan kanssa lapsenne on ensi vuonna. Opettajat ovat tavattavissa juhlan jälkeen.

Ensi lukuvuoden taustatietolomakkeet lähetetään syyskuun alkupuolella sähköpostitse ja ne palautetaan suoraan lapsen opettajalle.

Rentouttavaa ja oikein aurinkoista kesälomaa teille kaikille!

Mainokset

3 kommenttia

  1. Terveisiä Brysselistä! Ihana nähdä että siellä vielä vanhat tutut opettavat.
    Kaikkea hyvää teille, Kati (opetti Suomi-koulussa öö tuota…1997-99)


  2. Terkkuja takaisin ! Oli hupaisaa treffata silloin lähetystössä…. ;o)

    Laitan tämänvuotisesta opettajakaartistakin kuvan ; ensi vuodeksi luvassa myös uusia kasvoja.


  3. […] linkki viimevuotiseen Suomi-koulun kuvaan ! Jaa / Share / […]Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s