h1

Suomi-koulun kevätjuhlista

Touko 15, 2011

buffetPariisin Suomi-koulun kevätjuhlaa vietetään 15.6. koulukerralla klo 13.45-16.30 välisenä aikana.

Oppilaat sisaruksineen  ja vanhempineen ovat tervetulleita juhlaan. On tärkeää, että oppilaat saapuvat täsmällisesti klo 13.45 paikalle, jotta opettajat voivat viedä ryhmänsä luokkiin 15 min kertaamaan esitystä ja lopettamaan lukuvuoden yhteisellä hetkellä.

Tällä välin juhlasalissa on perinteinen kirpputori, jonne otamme vastaan lahjoituksina suomalaisia kirjoja, elokuvia, cd-levyjä tms. Kirpputorin tuotto menee koulun toiminnan hyväksi. Lisäksi myymme tuttuun tapaan arpoja, joiden palkinnoiksi tarvitsemme lahjoituksia esim. liikelahjat ja työnantajienne lahjoitukset ovat tervetulleita.

Juhlan toteuttamiseksi tarvitsemme vapaaehtoisia vanhempia a) kirpputoria hoitamaan, b) arpojen myyntiin, c) välipalatarjoilua hoitamaan ja d) loppusiivoukseen. Ilmoittautumiset sihteerillemme Helenalle  viim. 10.6. mennessä osoitteeseen pariisinsuomikoulunsihteeri {ättä] windowslive [piste) com‪

Välipalatarjoilu järjestetään totuttuun tapaan nyyttikestiperiaatteella ja olisi suotavaa ilmoittaa etukäteen em. sähköpostiosoitteeseen Helenalle aikooko tuoda suolaista, makeaa vai juotavaa.

Koppelo-luokka on tehnyt kevään aikana luokkalehteä ja myy sitä kevätjuhlissa. Lehdessä on mm. opettajien haastatteluja ja se koskettaa muitakin ryhmiä kuin ainoastaan Koppeloita. Lehden hinta on 5 euroa. Päivi R. hoitaa lehden taiton ja kopiointiin tarvitsemme vapaaehtoisia vanhempia. Kopioinnista lisätietoja sihteeriltämme.

PS Muistuksena vielä, että helatorstaita edeltävänä keskiviikkona 1.6. ei ole Suomi-koulua.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s