h1

Kevätjuhliin valmistautumista

kesäkuu 16, 2010

Satu tuli viimeiselle koulukerralle harjoittelemaan kanssamme kevätjuhlaesitystämme. Jotain jännää on tekeillä, mutta sen näette sitten 16.6. olevissa kevätjuhlissamme!

Lisäksi France Verrier on läsnä juhlassa tai ainakin sen lopulla ja häneltä on mahdollisuus ostaa vielä kirjoja.

Lämpimästi tervetuloa!

Mainokset

One comment

  1. Terveiset kaikille tutuille, varsinkin Raijalle läksiäispäivänään! Tosi kivat nettisivut teillä, onneksi olkoon! Minäkin olen ollut Suomikoulun aktiivina : puheenjohtajana ennen Erjaa muutaman vuoden. Silloin järjestimme mm. pari kielileiriä Normandiassa, joten tuttua tohinaa ja harmittaa kun en ole tänään vapaa tulemaan.
    Kaikki neljä lastani ovat käyneet koulua, heiltäkin terveisiä. Johan ja Sari ovat jo valmistuneet ammatteihinsa, Johan on muotoilija ja Sari tekstiilitaiteilija. Muuten, tiedoksi 6-12 vuotiaille : lapsille on juuri avattu uusi osasto Le Bourgetin lentomuseossa. Lasten museon härvelit on suunnitellut Johan kavereineen. Ja toinen tiedote joka voisi kiinnostaa lasten vanhempia :
    Parc Floral on nykyään ilmainen, tosi kiva leikkipuisto ja siellä on tällä hetkellä Jazz festivaali sekä lasten ”Pestacles”. Siellä on myös Sarin suunnittelema ja toteuttama ”ulkoilmateatteri lapsille”, yksinkertainen mutta hauska. Avattiin viime sunnuntaina ja toimii viikonloppuisin.
    Hauskaa kesää kaikille toivotellen, SinikkaVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s