h1

Pariisin Suomi-koulu etsii opettajaa lukuvuodeksi 2010-2011

Touko 11, 2010

Etsimme pätevää lastentarhanopettajaa / sosiaalikasvattajaa / varhaiskasvatukseen erikoistunutta opettajaa esiopetusikäisille.

Pätevyyden lisäksi edellytämme, että opettaja sitoutuu Suomi-koulun opetustyöhön koko lukuvuodeksi (syyskuusta 2010 kesäkuun 2011 loppuun), osallistuu koulun yhteisiin teemapäiviin ja juhliin sekä johtokunnan kokouksiin. Opettajat toimivat yhteistyössä Pariisin Suomi-koulun johtokunnan kanssa osallistuen mm. opetussuunnitelman suunniteluun ja laadintaan. Opettajat laativat lukuvuosittain itsenäisesti sekä luokkaansa koskevan toimintasuunnitelman että lukuvuoden päätteeksi toimintakertomuksen kuluneesta vuodesta.

Lisätietoja ja yhteydenotot sähköpostilla : pariisinsuomikoulu ät windowslive piste com

HUOM : olemme löytäneet opettajan ! Kiitos yhteydenotoistanne.

Mainokset

One comment

 1. Hei,
  Olisin kiinnostunut toimimaan Suomi-koulussanne opettajana ensi vuonna. Olen opettanut ranskaa ja englantia myös ala-asteella ja saanut erityiskoulutusta Vichyssä tätä tehtävää varten CAVILAMin stipendillä. Olen myös opettanut yhteisöpedagogeille kieliä, joten ala on tuttu myös sitä kautta.
  Mitä hakemukseen vaaditaan ja kenelle se osoitetaan?
  Pariisi on tuttu paikka oppilasryhmien vetäjänä ja olen seuraavan kerran siellä heinäkuussa Kesälukioseuran ryhmän mukana.
  Yst.terv.
  Seija KKommentointi on suljettu.