h1

Oravien kaupunkiprojekti

huhtikuu 15, 2010

Pariisin Suomi-koulun Oravat ovat viime viikkoina perehtyneet elämään kaupungissa. Olemme puhuneet erilaisista asumuksista, kaupankäynnistä ja kaupungissa liikkumisesta sekä tietysti, että jokaisella talolla on oma osoite. Kevätlomaa edeltävällä kerralla Oravat viimeistelivät jo aiemmin maalaamansa ”talot” ikkunoin, ovin ja parvekkein asiaan kuuluvia rekvisiittoja unohtamatta!

Ovikello ja -silmätkin muistettiin lisätä parvkekukkia unohtamatta. Jälkimmäisellä tunnilla jokainen oppilas sai kertoa millaisia asukkaita juuri hänen talossaan asui ja saimme aikaiseksi seuraavan tarinan ”korttelistamme”:

”Tässä talossa asuu vanhoja ihmisiä, jotka juovat kahvia. Tässäkin talossa asuu vanhoja ihmisiä, jotka juovat kahvia ja nukkuvat päiväunia. Tässä talossa asuu tyttö ja poika ja ne pusuttelee. Meidänkin äiti ja papa pussailevat, koska ne ovat rakastuneita. Tässä talossa on teltta ja ja siellä asuu kummituksia. Tässä talossa asuu nuoria ihmisiä ja kissa. Ne juovat kahvia. Tässä talossa on teltta ja koira. Tässä talossa asun minä ja yksi poika. Me ollaan amoureux (johon vieruskaveri korjaa: ne on rakastunut). Täällä talossa asuu paljon ihmisiä, ne nukkuvat.”

Tälläistä on siis elämä Oravien korttelissa…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s