h1

Yleiskokous Suomi-koulussa 25.11. klo 13.45

marraskuu 24, 2009

Muistutuksena vielä, että tämän viikon keskiviikkona pidämme sääntömääräisen yleiskokouksen, johon toivomme mahdollisimman suurta osanottoa. Jotta kokous on päätösvaltainen, vähintään puolet yhdistyksen jäsenistä eli te vanhemmat tulisi olla paikalla. Kokouskutsun ja esityslistan olette saaneet jo ennen syyslomaa sähköpostitse. Kokouksen kesto on n. 30min.

Oppilailla on normaali koulukerta. Kokouksen ajan kaikilla oppilailla on kanteleensoittoa ja tämän jälkeen koulukerta jatkuu luokittain. Kissanpojat ja Puput ovat kanteleensoittovuorossa tällä viikolla. Heille on luokittain n. puolen tunnin mittainen opetustuokio.

©polyteknikkojenkuoro.fi

Myymme nyt marras-joulukuussa Suomi-koulun varojen keruuna Polyteknikkojen Kuoron ja oopperalaulaja Matti Salmisen tänä syksynä julkaisemaa tunnelmallista joululevyäJoulu on meillä”. Mukana ovat monet rakkaat ja ajattomat klassikot kuten ”On hanget korkeat, nietokset”, ”Tuikkikaa oi joulun tähtöset” ja ”Jouluyö, juhlayö”. Lämminhenkinen levyuutuus on oiva idea joululahjaksi tai mukava ostos oman joulutunnelman luojaksi. Kotimaassa levy on saanut loistavan vastaanoton, ja olemmekin myyneet levyllämme jo platinaa (30000 kpl), vaikka ilmestymisestä on vasta reilu kuukausi. Kierrätän kokouksessa listaa sitovista tilauksista. Levyn hinta on 20€/kpl ja se maksetaan tilattaessa joko shekillä tai käteisellä tilattaessa. Ne, jotka haluavat tilata joululevyn/-levyjä, mutta eivät pääse kokoukseen: laittakaa minulle sähköpostia asiasta.

Lämpimästi tervetuloa!

Pariisin Suomi-koulun johtokunnan puolesta, Päivi Kauppila

Mainokset

2 kommenttia

  1. […] aiemmassa postauksessa. Jaa / Share / […]


  2. […] Lisätietoja aiemmassa postauksessa. […]Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s