h1

Kannel-teema ja syyslomasta

lokakuu 12, 2009

Syysloma jo lähenee, mutta sitä ennen meillä on ohjelmassa kaksi kanteleensoiton teemakertaa.

Saamme koulullemme vieraaksemme Satu Niirasen, joka on valmistunut Sibelius Akatemiasta esittävän säveltaiteen osastolta musiikin maisteriksi keväällä 2008. Satu on esiintynyt soolo- ja kamarimuusikkona eri puolella Suomea ja Ranskassa, sekä kansanmusiikkifestivaaleilla Kiinassa.

Pariisin Suomi-koulu osallistuu Sadun organisoimaan kannelprojektiin Caenissa lahjoittamalla yhden kanteleen tätä tarkoitusta varten.

Tulevien koulukertojen ohjelma on seuraava: molemmilla kerroilla klo 14 alkaen on koko koulun oppilaille (lukiolaiset osallistuvat vain ensimmäisellä kerralla) yhteinen opetustuokio, jonka jälkeen Satu pitää pienen opetustuokion luokittain, alkaen 21.10. Oravien ja Ilvesten kanssa. Koulu alkaa normaalisti klo 13.45 ja päättyy 16.15. Jotta pääsemme aloittamaan kannelopetuksen aikataulussa, pyydän kaikkia oppilaita saapumaan täsmällisesti paikalle.

HUOM : Pupujen ja Kissanpoikien soittokerta siirtyykin marraskuulle – mitä ilmeisimmin keskiviikolle 18.11.

Lisäksi muistutamme tässä samalla vielä niitä, jotka eivät ole lukuvuosimaksuaan hoitaneet, tuomaan maksun keskiviikkona koululle.

Muistakaa : Suomi-koulu on syyslomalla 26.10.-4.11 ja keskiviikkona 11.11. ei ole koulua, eli loman jälkeen tapaamme seuraavan kerran vasta 18.11.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s