h1

Suomi-koulun kevätjuhla 17.6.09.

Touko 25, 2009

Suomi-koulussa vietetään kevätjuhlaa 17.6. koulukerralla. Oppilaat vanhempineen ja sisaruksineen ovat tervetulleita, kuten myös uudet ensi lukuvuonna koulussa aloittavat oppilaamme!

aperoOhjelmassa on tuttuun tapaan pieniä oppilaiden esityksiä, arvontaa, kirpputori ja tietysti herkkuja notkuva välipalabuffet. Leivonnaiset ja pikkusuolaiset sekä erityisesti näin kesällä juomat ovat oikein tervetulleita pöytään. Koulu hoitaa kahvituksen. Pyydän teitä etukäteen ilmoittamaan koulun sähköpostiosoitteeseen Päiville, mitä (suolaista/makeaa/juomia) aiotte tuoda, jotta voimme hieman koordinoida tuomisia.

Lisäksi lahjoitukset sekä arpajaisvoitoiksi että koulun hyväksi järjestettävälle kirpputorille ovat toivottuja. Merkitsettehän jo etukäteen tuotteisiin toivotut hinnat? Lelut, pelit, cd:t, dvd:t ja kirjat ovat perinteisesti tehneet hyvin kauppaansa. Viime vuoden kirpputorituotoilla olemme mm. voineet tarjota koululaisten luokalle aapiset tehtäväkirjoineen. Arpajaisvoittolahjoituksissa ottakaa yhteyttä suoraan Kaisaan. Sekä voitot että myyntiin lahjoitettavat tuotteet tuodaan suoraan juhlapäivänä koululle.

Lämpimästi tervetuloa! Pariisin Suomi-koulun johtokunta

Mainokset

One comment

  1. […] Pariisi Ecole finlandaise de Paris « Suomi-koulun kevätjuhla 17.6.09. Ei Suomi-koulua 3.6. keskiviikkona toukokuu 27, 2009 Huomoittehan, että keskiviikkona […]Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s