h1

Kutsu yleiskokoukseen 21.1.

tammikuu 8, 2009

houx 2Hei ja hyvää alkanutta vuotta teille kaikille! Toivottavasti uusi vuosi on käynnistynyt mukavasti -pakkasista ja lumesta huolimatta tai niiden ansiosta!

Tervetuloa Pariisin Suomi-koulun sääntömääräiseen yleiskokoukseen keskiviikkona 21.1.2009 klo 13.45 alkaen koulun tiloissa. Yleiskokouksen jälkeen pidetään samalla vanhempien toivomuksesta vanhempainkokoukset lapsen opettajan kanssa luokittain.

houx 1Lapset käyvät tuttuun tapaan Suomi-koulua kokouksien ajan. Vuokon ja Erjan oppilailla on ihan normaali koulukerta. Elvin, Päivin ja Raijan oppilaat osallistuvat sijaisopettajien vetämälle Suomen Punaisen Ristin opetusmateriaaliin pohjautuvaan ensiapuopetukseen. Tapaturmat ja pienet onnettomuudethan ovat suuri terveysongelma lapsilla, ensiapuopetuksen tarkoituksena on pehmeästi sadun ja tarinan keinoin Kuhmula-Kolhusen perheen seurassa perehdyttää näkemään oppilaat pieniä usein sattuvia tapaturmia ja vaaratilanteita, oppia keinoja niiden ehkäisyyn ja ensiapuun. Tavoitteena on antaa tietoa ja sitä kautta yrittää ehkäistä tapaturmia. Lisäksi tavoitteena on kiinnittää huomiota kotitapaturmien ehkäisyyn, sillä ne ovat suuri terveysongelma pienillä lapsilla ja koululaisilla. Tavoitteena on myös saada lapsen perhe ja lähipiiri keskustelemaan asiasta ja lisäämään elinympäristönsä turvallisuutta. Vastuu lapsen turvallisuudesta on aikuisella. Pelisäännöt omaksutaan kuitenkin yhdessä tekemällä paremmin kuin kieltojen kautta. (Lähde SPR.)

Jos teillä on ehdotuksia ja ideoita esimerkiksi hankkeista tai tapahtumista kouluun liittyen, ottakaa niitä esille yleiskokouksen ”muut asiat” kohdassa.

Lämpimästi tervetuloa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s