h1

Kalenteri tulevista tapahtumista

lokakuu 26, 2008

Hei kaikki Suomi-koululaisten vanhemmat,

Syksy on jo pitkällä ja lomat alkamassa. Vielä pienenä kertauksena tärkeitä päivämääriä ja tapahtumia tulevista tapahtumista.

Koulua ei ole 29.10. eikä 5.11. ; seuraava koulukerta on keskiviikkona 12.11. normaaliin aikaan.

Joulujuhlaa vietämme 17.12. koulukerralla, joka on samalla syyslukukauden viimeinen koulukerta. Lähempänä juhlaa lisätietoja tarjoiluista ja kirpputorilahjoituksista sekä tietysti kahvi- ja kirpputoripöydänhoitovuoroista. Toivotaan lämpimästi kaikkien kantavan kortensa kekoon koulun hyväksi.

Kevätlukukausi alkaa 7.1. 2009. Suomi-koulun varsinainen yleiskokous on 21.1. ja vanhempia pyydetään saapumaan mahdollisimman runsaslukusina paikalle. Silloin käsittelemme koulun asioita laajemmin.

Vanhempainkokoukset tulevat myöskin talven aikana, ilmoittelen päivämääristä myöhemmin. Pienenä esitiedusteluna kaikille; olisiko helpompi töiden tai lastenhoidon kannalta olla paikalla, jos sekä yleiskokous että vanhempainkokoukset olisivat samalla kerralla vai pystyttekö tulemaan kahtena eri kertana ? Yleiskokousta varten aikaa joutuu varaamaan n. 2 tuntia, vanhempainkokous menee tunnissa. Laittakaa vastauksianne tulemaan ennen kuin päätämme opettajien kanssa päivät.

Rentouttavaa syyslomaa !

Mainokset

One comment

  1. Itse kommentoin omaa lehmää ojassa : sopisi parhaiten jos kaikki olisi samana päivänä, koska lomapäivät kiven takana…

    Kiitos !Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s