h1

Suomi-koulun kevätjuhla 08

kesäkuu 5, 2008

Suomi-koulun kevätjuhlia juhlitaan lukuvuoden viimeisellä koulukerralla 18.6. klo 13.45 alkaen koulun tiloissa. Ja kuten viime keskiviikkona yleiskokouksessa sovittiin, ohessa asiaa tarjoiluista ja niiden organisoinnista sekä kirpputoripöydän osalta.
 
Kuten aiempinakin vuosina, toivomme erittäin lämpimästi, että osallistutte juhlien tarjoiluihin tuomalla juomia, suolaisia tai makeita leivonnaisia, karkkeja, sipsejä… Ilmoittakaa ystävällisesti sivupalkissa näkyvään koulun sähköpostiosoitteeseen mitä olette ajatelleet tuoda. Lisäksi tarvitaan vapaaehtoisia huolehtimaan sekä tarjoilu- että kirppispöydästä juhlien aikana.

Kirppispöydällä kerätään tuloja koululle materiaalien hankintaa varten. Tuokaa siis juhliin tullessanne tarpeettomaksi jääneitä kirjoja, videoita, cd:tä, äänikirjoja, dvd:tä, pelejä… kirpputorille jo valmiiksi hinnoitettuina. Ja koska tarkoituksena on kerätä koululle rahaa, merkatkaa tuotteisiin ihan kivat, mutta toki kohtuulliset hinnat !
 
Lisäksi arpajaisvoittoja otetaan riemumielin vastaan. Nytpä siis vikkelästi kevätsiivousta tekemään sekä kotien että miksei myös työpaikkojenkin kaapeissa, jotta saadaan pöydät notkumaan niin myytävää, arvottavaa kuin tarjottavaakin.

Mainokset

One comment

  1. […] FINLANDAISE DE PARIS – Pariisin Suomi-koulun kevätjuhlareportaasi – Suomi-koulun kevätjuhla 08 – Pariisin Suomi-koulun yleiskokous – Pariisin Suomi-koulun yleiskokous : kokouskutsu […]Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s